2009. február 9., hétfő

Goa - 2. rész

A napnyugtára nagyon készültünk, és szép is volt, de nem akkor, mikor a nap eltűnt a horizonton, mert az a pára miatt inkább „napelhalványulás” volt, mint naplemente.
Este koktéloztunk egyet, aztán hárman lányok elindultunk az egyik parti szórakozóhely felé, hogy táncoljunk egy jót, de pont, amikor odaértünk, elkezdtek valami hülye zenét játszani, és özönlöttek oda az indiai pasik (tényleg egyetlen nő sem volt köztük!) ugrálni. El is kanyarodtunk, hogy inkább máshová megyünk, és keresgélés közben rátaláltunk Leviékre, akik éppen azon dolgoztak, hogy megalapozzák a bulihangulatot. Nagyon megörültünk egymásnak, mi bíztunk benne, hogy együtt találunk valami jó kis szórakozóhelyet, ők pedig közönséget kaptak a poénjaikhoz. Tökélyre fejlesztették ugyanis a helyiek parodizálását. Minden együtt volt: az akcentus, a kifejezések, még a tipikus fejmozgás is.Egy darabig szakadtunk a nevetéstől, aztán kezdtünk türelmetlenek lenni, hogy mikor indulunk már el. A fiúkat nagyon nehéz volt rábírni, hogy megmozduljanak, pedig addigra már Andiék is odaértek, így öten vártunk rájuk.
Mint kiderült, január közepén új önkormányzat alakult, és már nem engedélyezik a hajnalig tartó szabadtéri party-kat (ami bunkóság), így kénytelenek voltunk egy diszkót választani. A Tito's Club lett a befutó, de elég körülményesen jutottunk be, a fiúk (Charlie-val az élen) hosszasan szervezték, hogy legyen egy nagyobb csapat, mert akkor kevesebbet kell fizetni fejenként.Mire sikerült zöldágra vergődnünk, kicsit le is ült a hangulat. Bent borzasztó tömeg volt, néha mozdulni is alig tudtunk. A zene sem tetszett annyira, mint a szerdai, nem is maradtunk sokáig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése