2009. március 26., csütörtök

Visszaszámlálás helyett

Mivel konkrét időpont nincsen az indulásra, egyelőre nem aggódom azon, mennyi mindent kellene még elintéznem az utazásig. Szépen, sorban pipálom ki a teendőket, ahogy időm és energiám engedi. Persze lehet, hogy hirtelen azt mondják majd, hogy pár nap múlva repülőre kell ülnöm, és akkor fejvesztett kapkodásba kezdek. :-)

Az Égei-tenger helyett szombaton a "magyar tenger" partján jártam. Gyönyörű smaragdzöld volt a víz a márciusi napsütésben, a szél viszont még a telet idézte. Alig tudtam a fejemen tartani a kalapomat, és nagyon hiányzott a kedvenc kesztyűm. Ennek ellenére élveztem a kirándulást. Találtunk egy telket, ami ideális lenne álmaink házához. Egyelőre nem eladó (legalábbis tábla nem volt kint), de úgy tűnt, nem használják semmire. Magas, száraz fű borítja, rozoga a kerítés, de aszfaltos út vezet oda, a Balatonra panorámás, és nagyon kellemes maga a falu is. Egyszer ilyen helyen fogunk építkezni...


(A fotó nem a legjobb szögből készült, viszont az összes közül ezen látszik a legkevésbé, hogy poros lett a fényképezőgép. :-) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése